• Di Propilen Glikol

Di Propilen Glikol

  |   6 yorum   |   Yorum Yap

  • Ürün Kodu: 1107
  • Stok Durumu: Stokta var
  • 137,16 ₺

  • KDV Hariç: 114,30 ₺
  |  
  
garanti

* Ücretsiz Nakliye/Kargo hizmetimiz 20.000TL ve üzeri siparişlerde geçerlidir.
* Sitemizde ürün sayfalarında "sepete ekle" butonu varsa, ürün hazır ve sevk edilebilir durumdadır. Ancak "teklif iste" butonu varsa görmüş olduğunuz ürün fiyatı semboliktir. Teklif iste kısmından güncel fiyatı talep sonrası onayınızla ürününüz gümrük işlemleri yapılarak size gönderilecektir.
* Sınırlı stok üründür. Sipariş öncesi fiyat ve stok bilgisi için teyit alınız.
* Görünen birim fiyat orijinal açılmamış ambalaj için olup, sipariş miktarı ambalajın katları şeklindedir.
* Küçük ambalaj taleplerinizde yukarıdaki fiyatlara ambalaj, paketleme ve işçilik ilave edilip + nakliye şeklinde size fiyat verilecektir.
* Nakliye dahil fiyatımız bulunduğunuz ildeki ambarın dağıtım merkez deposuna kadardır. Kapıdan kapıya ücretsiz nakliye fiyatı değildir. Kapıdan kapıya taleplerinizde ücret farkı ödemeniz gereklidir. Ücretsiz Kargo hizmetimiz ambar taşıma firmalarını ifade etmektedir.
* Ürün için stok sıkıntısı durumlarında, satıcı firma insiyatifinde, ürününün, muadili-benzer ancak farklı marka ürün gönderilebileceğini ön ödeme yaparak kabul edersiniz.


Ücretsiz Nakliye Fırsatı, KDV Dahil, Teknik Üründür İçilmez, Taksit İmkanı. 
Di Propilen Glikol, Oxa-2,6-heptandiol, Oxa-1,6-heptandiol, Oxybis 
Kg Birim Fiyatıdır.

DPG'nin bazı ek özellikleri şunlardır:

  • Molekül ağırlığı: 116.22 g/mol
  • Yoğunluk: 1.04 g/cm3
  • Kaynama noktası: 242.8 °C
  • Erime noktası: -35.3 °C
  • Suda çözünürlük: 100 g/100 mL (20 °C)
  • Alev noktası: 160 °C
  • Patlama riski: Düşük
  • Toksiklik: Düşük

Dipropilen glikol (DPG), kimyasal formülü HO-(CH3-CHCH2O)2-H olan renksiz, hafifçe yapışkan bir sıvıdır. Suda ve etanol, benzen, toluen gibi birçok organik çözücüde tamamen karışabilir. DPG, diğer yaygın glikollerden çok daha az higroskopiktir.

DPG, birçok alanda kullanılır. En yaygın kullanım alanları şunlardır:

  • Kozmetik: DPG, kozmetik ürünlerde çözücü, yumuşatıcı, emülsiyon stabilizatörü veya viskozite değiştirici olarak kullanılır.
  • Tıbbi: DPG, tıbbi ürünlerde çözücü, nemlendirici ve koruyucu olarak kullanılır.
  • Endüstriyel: DPG, endüstriyel uygulamalarda çözücü, nemlendirici ve ısı transfer sıvısı olarak kullanılır.
  • Gıda: DPG, gıdalarda nem tutucu ve nemlendirici olarak kullanılır.

DPG, düşük toksisiteye sahip bir maddedir. Ancak, alerjik reaksiyonlara neden olabilir. DPG kullanırken dikkatli olunmalıdır.

DPG kullanımı sırasında dikkat edilmesi gereken bazı hususlar şunlardır:

  • DPG kullanırken solunum yoluyla alınmasından kaçının.
  • DPG kullanırken cilt ve gözlerle temasından kaçının.
  • DPG kullanırken yutmaktan kaçının.
  • DPG kullanırken atıklarını uygun şekilde bertaraf edin.

DPG, birçok alanda kullanılan önemli bir maddedir. Ancak, düşük toksisitesine rağmen dikkatli kullanılması gerekir.

DPG, propilen glikolün bir türevidir. Propilen glikol, bir dioldür, yani bir molekülde iki hidroksil grubuna sahiptir. DPG, iki propilen glikol molekülünün birbirine bağlanmasıyla oluşur.