• SLES - Sodyum Lauril Eter Sülfat

SLES - Sodyum Lauril Eter Sülfat

  |   1 yorum   |   Yorum Yap

  • Ürün Kodu: 5000
  • Stok Durumu: Stokta var
  • 19,35 ₺

  • KDV Hariç: 16,40 ₺
  |  
  
Satın alabilmek için asgari adet: 230
garanti

* Ücretsiz Nakliye/Kargo hizmetimiz 5000TL+KDV ve üzeri siparişlerde geçerlidir.
* Sınırlı stok üründür. Sipariş öncesi fiyat ve stok bilgisi için teyit alınız.
* Görünen birim fiyat orijinal açılmamış ambalaj için olup, sipariş miktarı ambalajın katları şeklindedir.
* Küçük ambalaj taleplerinizde yukarıdaki fiyatlara ambalaj, paketleme ve işçilik ilave edilip + nakliye şeklinde size fiyat verilecektir.
* Nakliye dahil fiyatımız bulunduğunuz ildeki ambarın dağıtım merkez deposuna kadardır. Kapıdan kapıya ücretsiz nakliye fiyatı değildir. Kapıdan kapıya taleplerinizde ücret farkı ödemeniz gereklidir. Ücretsiz Kargo hizmetimiz ambar taşıma firmalarını ifade etmektedir.
* Ürün için stok sıkıntısı durumlarında, satıcı firma insiyatifinde, ürününün, muadili-benzer ancak farklı marka ürün gönderilebileceğini ön ödeme yaparak kabul edersiniz.


Ücretsiz Nakliye Fırsatı, KDV Dahil, Teknik Üründür İçilmez, Taksit İmkanı. 
Teksafon, Sodium lauryl ether sulphate, Sodium laureth sulfate  
Kg Birim Fiyatıdır.  

Sodyum lauril eter sülfatın (SLES) kabul edilen bir daralması olan sodyum lauret sülfat (SLES) birçok kişisel bakım ürünlerinde (sabun, şampuan, diş macunu vb.) Bulunan anyonik bir deterjan ve yüzey aktif maddedir.
SLES ucuz ve çok etkili bir köpükleştirici ajandır SLES, sodyum lauril sülfat (SLS), amonyum lauril sülfat (ALS) ve sodyum paret sülfat, birçok kozmetik ürünlerinde temizleme ve emülsiyon haline getirme özellikleri için kullanılan yüzeyaktif maddelerdir.
Sabuna benzer davranırlar.


Kullanım Alanları
Sıvı bulaşık ve makine deterjanları üretiminde, teknik temizlik malzemelerinde kullanılır.
Şampuan, sabun, duş jeli ve banyo köpüğü gibi kozmetik temizleme ürünlerinde yüzey gerilimini azaltma amacıyla kullanılır.
Tuzlarla kolayca inceltildiği ve iyi bir köpük oluşturma karakteri olduğu için bu işlem için tercih edilir.
Diş macunu üretiminde kullanılır.